18 sept. 2007

NOI IMAGINI DIN BROSTENI

17 sept. 2007

BOBOCII

IN FIECARE TOAMNA SE NUMARA BOBOCII

IN MONTAJUL FOTOGRAFIC CE URMEAZA VA PREZINT "BOBOCII"DE LICEU

SUNA CLOPOTELUL !

17 SEPTEMBRIE 2007
INCEPUTUL UNUI NOU AN SCOLAR
LA FEL CA IN TOATE LOCALITATILE TARII,ASTAZI 17 SEPTEMBRIE 2007 A SUNAT IARASI CLOPOTELUL.TOATA SUFLAREA STUDIOASA,INSOTITA DE PARINTI,BUNICI,RUDE SAU PRIETENI A FOST PREZENTA LA DESCHIDEREA NOULUI AN DE INVATAMANT.LA ACEST EVENIMENT AU FOST PREZENTE O PARTE DIN OFICIALITATILE ORASULUI BROSTENI. FESTIVITATEA A FOST DESCHISA DE PREOTII BISERICII DIN BROSTENI CARE AU TINUT O SLUJBA DE RUGACIUNE.
PRIMARUL ORASULUI,DOMNUL ING.CHIRILA STELIEAN,A SUBLINIAT IN CUVANTUL SAU,IMPORTANTA PE CARE O ACORDA PRIMARIA SI CONSILIUL LOCAL ACTIVITATII DE EDUCARE A TINEREI GENERATII.IN CONTINUAREA DISCURSULUI S-A EVIDENTIAT EFORTURILE CE SE FAC LA NIVELUL PRIMARIEI PENTRU DESFASURAREA IN CELE MAI BUNE CONDITII A ACTULUI DE INVATAMANT,PENTRU DOTAREA SI UTILAREA SCOLILOR DIN ORAS.INCEPAND CU ACEST AN SCOALA DIN BROSTENI BENEFICIAZA DE O INVESTITIE NOUA: O SALA DE SPORT.
IN CONTINUARE AU LUAT CUVANTUL: DOMNUL COMISAR-SEF ION BOGEA,SEFUL POLITIEI BROSTENI DOMNUL DUMITRU TARLA,DIRECTORUL GRUPULUI SCOLAR"NICOLAE NANU"
DOAMNA DIRECTOARE RODICA ILISESCU DUPA CUM V-AM SPUS,LA DESCHIDEREA ANULUI SCOLAR AU PARTICIPAT ALATURI DE ELEVI SI PARINTII,RUDELE SI PRIETENII ACESTORA. IN CONTINUARE VA VOI PREZENTA MAI MULTE FOTOGRAFII REALIZATE LA ACEASTA FESTIVITATE.
FOTOGRAFII REALIZATE DE VASILE LUNGU

 
Design by Free WordPress Themes