2 nov. 2007

POLITIA ORASULUI BROSTENI

Click în vârf de munte

Şeful Poliţiei Broşteni navighează pe Internet, după hoţiDeşi în orăşelul de munte, Broşteni, Internet-ul a ajuns în casele a circa 70 dintre cei aproximativ 8000 de locuitori, site-ul Poliţiei locale (www.polbrosteni.ro), înfiinţat nu de mult, a fost vizitat deja de peste 6000 de ori.
Şeful poliţiştilor din Broşteni, comisarul şef Ion Bogea, explică că cei mai mulţi dintre internauţii care au dat click pe www.polbrosteni.ro sunt tinerii din oraş care au plecat la muncă prin Italia. Mulţi dintre aceştia i-au şi scris comisarului şef Bogea şi chiar i-au dat ponturi despre persoanele urmărite din localitate. Umblând cu cursorul pe propriul site, Ion Bogea a dat şi peste câteva informaţii preţioase. „Am aflat unde se ascund doi tineri de la noi, daţi în urmărire”, mărturiseşte şeful Poliţiei Broşteni. Datele urmăriţilor au fost puse pe site-ul Poliţiei, iar rezultatele tehnicii moderne nu au întârziat să apară. „Au fost văzuţi recent prin Napoli”, spune Bogea, hotărât să folosească informaţiile primite. Şeful Poliţiei Broşteni aşteaptă prin e-mail şi informaţii despre o tânără de 18 ani din localitate, dispărută fără urmă de câteva luni.
Deşi la Broşteni sunt doar 70-80 de abonaţi, în oraş sunt deja două firme concurente care furnizează Internet. Constantin Baroiu, administratorul SC „Trestia” SRL, una dintre cele două societăţi, spune că afacerea nu este deloc una profitabilă.

Sergiu RUSU

Acest articol a aparut in MONITORUL DE SUCEAVA si nu e deloc intamplator.Am sa va spun si de ce?
Cred ca relateaza despre un fapt unic!
Pe internet gasesti site-uri ale diferitelor Inspectorate Judetene de Politie,ale unor sevicii ale Politiei Romane,dar nu cred ca ai sa gasesti un site al Politiei dintr-un oras mai mic,chiar orase mult mai mari ca BROSTENI.
POLITIA ORASULUI BROSTENIeste un site nou aparut in INTERNET,dar care prin numarul de vizitatori care au accesat site-ul,reprezinta un real interes pentru internauti.
Realizat intr-un design modern,dar sobru,site-ul va prezinta informatii de interes general din domeniul legislativ,anunturi importante,organizarea politiei locale,sfaturi preventive si multe alte subiecte de interes.
Conceput ca un mijloc modern de comunicare,intre Politia orasului si comunitatea locala,acest site reprezinta o dorinta mai veche al domnului comisar sef ION BOGEA,care si-a dorit tot timpul sa fie cat mai aproape de cetatenii orasului.
Prin continutul sau,acest site,reprezinta o noua forma,moderna, de educatie civica a unei comunitati,un pas inainte in relatia politiei locale cu cetatenii.Exemplu ar trebui urmat si de alte politii orasenesti,lucru ce ar spori interesul tinerei generatii,prezente mai des pe INTERNET,fata de legile tarii,pentru prevenirea si combaterea evenimentelor anti-sociale existente la nivel local.
Prezent la manifestarile locale,alaturi de celelalte oficialitati ale orasului,domnul comisar sef ION BOGEA,ca reprezentant al Politiei Orasului BROSTENI,a aratat interesul pe care il are fata de comunitate,expunand nu de putine ori ,rolul pe care trebuie sa-l joace politia in educatia civica a cetatenilor,pentru prevenirea si combaterea fenomenelor anti-sociale.


In incheierea acestui scurt comentariu doresc ca acest site sa fie mereu la zi cu evenimentele locale,un sumar cat mai bogat si un trafic cat mai mare.....pe INTERNET.
SUCCES !

1 nov. 2007

PRIMAVARA 2007

VA PREZENTAM INTR-UN ARTICOL ANTERIOR UN FILMULET CU IMAGINI DE IARNA DIN MUNTII BISTRITEI.
FILMUL CE URMEAZA VA PREZINTA CATEVA IMAGINI DIN BROSTENI IN PRIMAVARA ANULUI 2007

 
Design by Free WordPress Themes