FOTOGRAFIA ZILEI

Dascalii nostri
Aceasta fotografie va prezinta o parte din dascalii nostri.....fotografie realizata cu mult timp in urma.

5 comentarii

Anonim spunea...

Felicitari!Emotionant!Am plecat din Brosteni acum 20 de ani iar vizualizarea acestei fotografii imi aminteste de o parte din copilaria mea fericita petrecuta acolo,,,,in clasa a-VIII-a B,coleg fiind cu Gheata Laurentiu, Fuioara Vasile,Sendrea Claudia,Sendrea Laurentiu, Iacob Liliana,Constantin Mihaela,Gavril(Trombus),,iar in mijlocul fotografiei, jos in camasa alba este domnul diriginte TEODORESCU PAUL.
Imi mai amintesc numele sotilor Candrea, a doamnei Pop si domnul Pancu.
Ma inclin in fata realizatorilor, cu respect din Botosani, Constantin Mihalache.
P.S.
Ii salut pe aceasta cale pe cei cu care am mai tinut legatura, Mariana si Mircea Bilboreanu

toma spunea...

cu florile in mina e tovarasa profa de limba rusa Mocanu Sonia,fie-i tarina usoara,frumos ne mai povestea din romanele lui Agatha Christie.

Anonim spunea...

daaaaa...o revad si pe invatatoarea mea ...FARCASANU...amintiri din copilarie...

Anonim spunea...

Mă numesc Belehuz Constantin. Aceasta minunata fotografie imi aduce aminte de copilarie,am avut deosebita placere sa am ca profesori aproape pe toti. Au fost si sunt niste oameni minunati pe care nu pot sa ii uit vreodată. Am recunoscut pe multi dintre ei,nu pot sa nu amintesc de domnul diriginte prof. Paul Teodorescu, doamna Astefaniei Kapitolina.Am fost elev in clasa a VIII-B şi dupa aceea am făcut liceul din Brosteni. După terminarea lui am urmat cursurile scoalii militare Brasov, cursurile facultatii de drept ,,Simion Bărnuţiu din Sibiu. În prezent de 23 de ani îmi desfasor serviciul militar in Odorheiu- Secuiesc,jud Harghita. Dacă din coelgii mei atât din scoala generală ,cât si cei din liceu, vor citi acest mesaj ii rog sa imi dea un semn pe adresa belehuz.constantin@yahoo.com V[ multumesc

Anonim spunea...

Muresanca nu o vad,sau nu o mai tin eu minte!

Imagini pentru teme create de merrymoonmary. Un produs Blogger.