joi, 15 martie 2012

Suceveanul care a îngrozit Timişoara, condamnat la 18 ani de închisoare


Tribunalul Timiş l-a condamnat, ieri, la 18 ani de închisoare pe Aurel Mândrilă, bărbatul care, în vara anului trecut, a ucis o femeie şi a înjunghiat pe stradă alte trei, la Timişoara, decizia putând fi atacată cu apel.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Timiş, Lavinia Biniş, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că Aurel Mândrilă a fost condamnat la 18 ani de închisoare, hotărârea de ieri a instanţei nefiind însă definitivă.

"Hotărârea nu este definitivă, ea poate fi atacată cu apel în zece zile, la Curtea de Apel", a spus Lavinia Biniş.

Aurel Mândrilă a fost arestat în august 2011, fiind acuzat că a înjunghiat pe stradă trei femei, iar înainte cu o zi a ucis o prostituată.

Cele trei femei au fost înjunghiate, în vara anului trecut, la Timişoara.

Prima, o tânără în vârstă de 23 de ani, a fost înjunghiată cu un cuţit în abdomen, în apropierea Pădurii Verzi, din zona UMT, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Municipal din Timişoara. Ea le-a declarat poliţiştilor că a fost tăiată de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit.


Ulterior, o altă femeie, în vârstă de 44 de ani, a fost înjunghiată în spate cu un cuţit, pe un bulevard din municipiul Timişoara, de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal din Timişoara cu o plagă înjunghiată în spate, ea primind îngrijiri medicale.

O a treia femeie, de 23 de ani, a fost înjunghiată în spate cu un cuţit, în aceeaşi zi, pe Bulevardul Cetăţii din Timişoara, ea fiind transportată tot la Spitalul Municipal.

La audieri, Mândrilă a declarat în faţa anchetatorilor că a comis faptele din ura pe care o are faţă de femei.

Aurel Mîndrilă, în vârstă de 33 de ani, de loc din Broşteni, judeţul Suceava, era recidivist, el fiind condamnat pentru un viol comis la Vatra Dornei, dar şi pentru o tentativă de omor şi o tentativă de viol asupra unei tinere cu probleme psihice, fapte care au avut loc la Broşteni. El a fost eliberat din Penitenciarul Botoşani în 28 decembrie 2010.

Aurel Mândrilă este frate cu Petrică Mîndrilă, incendiatorul pensiunii „La Dolce Vita” şi autorul spargerii sediului Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Suceava.

Articol preluat din MONITORUL DE SUCEAVA

 
Design by Free WordPress Themes