21 apr. 2016

Nicolae Chiriac și echipa de consilieri orășenești și-au depus candidaturile

Primarul Orașului Broșteni,Nicolae Chiriac,și-a înregistrat oficial,în data de 15 aprilie 2016,candidatura pentru un nou mandat,din partea PNL,la Primăria Orașului Broșteni.




Nicolae Chiriac deschide și lista de candidați pentru Consiliul Local Broșteni,urmat de Mihai Molodeschi,Cezar Ilișanu,Niculiță Luncașu,Petrișor Cimpoeșu,Bogdan Țicu,Mihaela Tananică,Teofil Danci,Andrei Dohotariu,Simona Parasca,Doru Baran,Gheorghița Lostun-Odochianu,Petrea Rusu,Constantin Bugaciu,Paul Munteanu,Doru Sîngeozean,Nicolae Ghervan,Nistor Jbanca,Paula Asmarandei.


















Dosarele de candidaturi au fost verificate cu rigurozitate de Cătălin Dudici,Președintele Biroului Electoral de Circumscripție nr.6 Orașul Broșteni.

Nicolae Chiriac a declarat că vine în fața cetățenilor pentru a le cere votul pentru un nou mandat,rămânând la datorie,cu aceeași implicare,pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă cetățenii orașului.”Nu vin cu promisiuni,vin cu realizările din ultimii 4 ani,cu rezultatul muncii cetățenilor Orașului Broșteni, cu gândul ca împreună să lucrăm în unitate și armonie la un viitor mai bun pentru noi și copiii noștri.”
Trecerea la statutul de comună a Orașului Broșteni este prioritatea numărul 1 a primarului Nicolae Chiriac.

 
Design by Free WordPress Themes