1 DECEMBRIE, ZIUA NATIONALA A ROMANIEI

1 Decembrie,Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita si in orasul Brosteni.
La manifestarea desfasurata in fata monumentului eroilor,monument inchinat eroilor din Brosteni cazuti pe campurile de lupta,au participat primarul si viceprimarul orasului,consilieri ai consiliului local,veterani de razboi,conducatori de institutii,profesori si elevi din cadrul Grupului scolar "Nicolai Nanu",cadre ale politiei si jandarmeriei Brosteni,precum si alti cetateni ai orasului.
Dupa depunerea de coroane de flori,din partea institutiilor din oras si a intonarii Imnului de Stat, a avut loc o slujba de pomenire in memoria eroilor,slujba oficiata de preotul Vasile Lehaci de la Biserica "Sfantul Nicolae" din Brosteni.

Primarul orasului,ing.Steliean Chirila,colonelul in rezerva Vasile Anchidin si profesorul de istorie Petru Bordianu au prezentat celor prezenti,prin scurte luari de cuvant,importanta si semnificatia zilei de 1 Decembrie 1918.
Momentul artistic al evenimentului a fost sustinut de un grup de elevi de la Grupul scolar "Nicolai Nanu".
In incheierea festivitatii, primarul orasului a inmanat diplome aniversare si a invitat pe cei prezenti la o fasole cu ciolan, la firma "La Fitze"

Va prezint cateva fotografii de la acest eveniment,iar in zilele ce urmeaza o sa puteti viziona si filmul realizat cu acest prilej.





Mai multe fotografii puteti sa vedeti AICI

Niciun comentariu

Imagini pentru teme create de merrymoonmary. Un produs Blogger.